Bullettin 2

Pimiä Rogaining 5.-6.10.2018 Oulu

Saapuminen

Kilpailukeskuksena toimii Liikuntakeskus Oz MAX Oulun Kaakkurissa. Näpyttele navigaattoriin osoitteeksi Kaakkurinkulma 4, 90410 Oulu.

Pysäköinti

Lähtöalue rauhoitetaan täysin pysäköinniltä. Se on eristetty sulkunauhoilla. Parkkitilaa on kuitenkin runsaasti Liikuntakeskuksen ulkopuolella.

Ilmoittautuminen

Saavuttuasi kilpailupaikalle nouda oman joukkueesi kilpailunumerot INFO-pisteestä. INFO-pisteen löydät Oz MAXin aulasta heti ulko-oven vasemmalta puolelta. Samassa yhteydessä tarkastetaan, että joukkueesi matkapuhelin on rekisteröity tulospalvelujärjestelmään. Ota siis kisassa käytettävä puhelin mukaan ilmoittautumiseen. HUOM! Ei mielelläänä IPhone, niiden kanssa ollut ongelmaa.

Ennakkotehtävä

Jotta puhelimet olisivat kisakunnossa ja leimaaminen sujuisi mallikkaasti, meillä on ennakkotehtävä. Toivomme (siis vaadimme), että jokainen tekee sen. Ennakkotehtävä on käytännössä puhelimen "siivoamista", oikeiden asetusten valintaa ja sopivien sovellusten tarkistusta. Tällä ennakkoon tapahtuvalla asioiden läpikäynnillä pyrimme minimoimaan käyttäjästä ja kisailijoiden puhelimista aiheutuvat ongelmatilanteet. Suosittelemme Gps-leimauksen käyttämistä. Hox! Gps-leimaus voi olla epätarkka, mikäli käytössäsi on applen puhelin, joten sen käyttämistä emme siinä tapauksessa suosittele.

Lisätietoa kännykkäleimauksesta.

Tuosta samasta valikosta löytyy vielä tarkemmat ohjeet eri leimaustavoista ja niiden soveltumisesta erilaisille puhelimille. Sekä tietenkin se ennakkotehtävä -> valitse sen mukaan mikä puhelin sinulle on, joko:

- Erillisohje Android puhelimille, sisältää ne ennakkotehtävät Android puhelimille
http://www.rogaining.fi/ka…/erillisohje-android-puhelimille/
- Erillisohje Apple puhelimille, sisältää ne ennakkotehtävät Apple puhelimille
http://www.rogaining.fi/kann…/erillisohje-apple-puhelimille/
- Erillisohje Windows puhelimille, sisältää ne ennakkotehtävät Windows puhelimille
http://www.rogaining.fi/ka…/erillisohje-windows-puhelimille/

Matkapuhelimen rekisteröinti joukkueelle

Rekisteröi matkapuhelimesi joukkueesi leimausvälineeksi jo kotona. Puhelimien rekisteröinti aukeaa keskiviikkona3.10.2018. Mikäli et onnistu rekisteröinnissä ennen kilpailupaikalle saapumista, löytyy INFO-pisteen (ilmoittautuminen) luota apua. Tule rohkeasti kysymään!

Pakolliset varusteet

Lue lista Bullitin 1:stä

Suositeltavat varusteet

Suositeltaviin varusteisiin on lisätty vielä polkupyörän lukko, mikäli aiot jättää pyörän parkkiin käydäksesi rastilla jalan. Lisäksi suositeltavana varusteena reitin suunnitteluun on tussi, sakset ja teippiä. Halutessasi voit ottaa karttojen suojaukseen myös kontaktimuovia.

Pukeutuminen

Liikuntakeskus Ozmaxissa on sekä naisille että miehille osoitettu omat pukuhuoneet. Klo 24 asti liikuntakeskus on yleisessä käytössä, joten pidä huoli, ettet jätä pukuhuoneisiin mitään arvokasta. Arvoesineet kannattaa jättää kotiin, sillä arvoesineille on vain rajatusti säilytystilaa. Kysy lisää INFO:sta.

Kartat

Kilpailukartat jaetaan klo 20.00. Jakopisteitä on vähintään kaksi. Jokainen kilpailija saa kaksi A3 kokoista kilpailukarttaa + siihen sopivan karttamuovin sekä 3 kpl A4 ohjeita (rastimääritteet, bonustehtävän ja reittisuunnitelma).

Reittisuunnittelu

Reittisuunnittelu tapahtuu Ozmaxin salissa tai autoilla, joukkueen valinnan mukaan. Reittisuunnittelussa saa käyttää vain kilpailun järjestäjän jakamia karttoja. Myös kaikenlaisten tietokonepohjaisten suunnitteluapuvälineiden käyttö on kielletty. Liikuntakeskuksesta ei löydy riittävästi pöytätilaa kaikille, mutta lämmintä, valoisaa ja kuivaa sisätilaa löytyy sitäkin enemmän. Suosittelemme piirtoalustan ja makuualustan tms. mukaan ottamista.

Bonustehtävä

Kisassa on Bonustehtävä josta saa 20 pistettä. Bonuksen ohjeet jaetaan karttojen jaon yhteydessä.

Reittisuunnitelma

Jokaisen joukkueen tulee palauttaa yksi (1) reittisuunnitelma A4 lähtöalueelle siirryttäessä. Tätä suunnitelmaa käytetään mahdollisissa onnettomuustilanteissa joukkueen paikantamiseen. Muista kirjoittaa reittisuunnitelmaan joukkueesi numero ja rastit siinä järjestyksessä, jossa aiot ne kiertää.

Ryhmittäytyminen lähtöön

Kaikkien joukkueiden tulee olla paikoitusalueella klo 21.45. Lyhyen infon jälkeen on vielä mahdollisuus esittää kysymyksiä järjestäjille.

Lähtö

Lähtö tapahtuu molempien sarjojen osalta klo 22.00 siihen osoitetusta paikasta.

Säännöt

Järjestäjä on tehnyt tapahtumaan liittyen säännöt, jotta kenellekään ei jää epäselväksi mitä sääntöjä tulee noudattaa. Säännöt julkaistaan näillä sivuilla viimeistään keskiviikkona 3.10.2018.
Kisataan Fair Play-hengessä ;-)

Maali

Maalileimaus tapahtuu Ozmaxin ulko-ovella. Tutustu maalirasteihin jo ennen lähtöä.

Kesken yötä reitiltä palaaminen

Hyväksytty suoritushan on vaikka vain yhden rastin hakeminen. Mikäli joukkueenne päättää lopettaa kilpailun ennen määräajan umpeutumista, pitää joukkueen huolehtia siitä, että järjestäjä tietää heidän saapuneen maaliin. Toisin sanoen heidän pitää käydä leimaamassa etupihalla olevalla MAALI-rastilla. HUOM! klo 24-04.30 Aamiasista + sauna + suihu tarjolla Ozmaxin erillisissä saunatiloissa  (Hash-house), joihin käynti tapahtuu rakennuksen takaa. Opasteet löytyvät Ozmaxin ovesta.

Mikäli joukkue saapuu MAALI-rastille muuten kuin lihasvoimalla (taksi, bussi, kaverin kyyti...), joukkue katsotaan keskeyttäneeksi.

Muistutettakoon, että jokainen joukkue on velvollinen auttamaan pulassa olevaa joukkuetta, saattamaan keskeyttäneen joukkueen jäsenen kilpailukeskukseen saakka tai odottamaan hänen kanssaan niin kauan että tapahtuman järjestäjät ovat keskeyttäneen joukkueen jäsenen noutaneet.

Kerätyt pisteet

Maalileimauksen jälkeen joukkue saa tietoonsa keräämänsä pisteet, mahdollisesta ajan ylittämisestä tulleet sakot sekä rastilistan käymistään rasteista. Joukkueella on 30 min aikaa tehdä korjauspyynnöt tuloksiin ja rastilistaan. Mikäli joukkue ei pyydä tuloksensa korjaamista 30 min kuluessa maaliin saapumisestaan, hyväksyy se tuloksensa. Suosittelenkin käytyjen rastien tarkastamista välittömästi maaliin saavuttuanne, näin mahdolliset virheet saadaan korjattua saman tien. Mikäli havaitsette tuloksissa virheitä, noutakaa INFO:sta tulosten korjauslomake ja täyttäkää se ohjeiden mukaisesti.

Peseytyminen

Naisille ja miehille on omat suihkut ja saunat eli käytämme liikuntakeskuksen normaaleja pukeutumistiloja.

Yöpala ja aamupala

Yöpalaa on tarjolla Hash-housen seisovasta pöydästä koko yön (22-05.30). Yöpalaa on tarjolla myös rastilla 7F klo 00-03 välisenä aikana. Aamupalaa tarjolla Ozmaxin salissa klo 05.30-08.00

Palkinnot

Tapahtumassa jaetaan ainoastaan arvontapalkintoja, jotka ovat mahdollistaneet Canyon ja Partioaitta. Kaikki tapahtumaan startanneet ovat mukana arvonnassa. Palkinnot arvotaan yön aikana, joten maaliin saapumisen jälkeen on hyvä koukata palkintopöydän kautta ja käydä tarkastamassa onko arpaonni suosinut. Noutamatta jääneitä arvontapalkintoja ei lähetetä.

Erityisohjeet

Pidä huoli tapahtuman ennen/jälkeen, ettet tule Ozmaxin sisätiloihin likaisilla kengillä.

Lisäpalvelut

Karttatelineen vuokraus: Mikäli tarvitset vuokralle fillarin karttatelineen, heitä mailia s.seikkailijat@gmail.com. Varatun karttatelineen voit noutaa INFO:sta, käteismaksu 20euroa.

Valokuvaus ja videointi

Tapahtumasta otetaan valokuvia ja siitä tehdään mahdollisesti myös videotallenne. Kuvia käytetään mm. tulevien tapahtuman markkinointiin. Kuvat ja video tulevat myös nähtäville, jotta halukkaat pääsevät niitä katselemaan.

Lisätiedot

Osallistujalista julkaistaan tapahtuman facebook-sivuilla viimeistään maanantaina 1.10. ja sitä päivitetään, mikäli lista muuttuu. Seuraa myös aktiivista keskustelua Pimiä-rogaining FB-tapahtuman sivuilla.

Tervetululoa Oulun yölliseen yöhön! Maltamme tuskin odottaa, että tapahtuma alkaa..

Suuret Seikkailijat Ry 😊

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Bullettin 1

Pimiärogaining säännöt